Elglampe – Moo Lampe fra Northern Lighting

Moo Elglampe fra Northern Lighting kan vel regnes som en noe unik lampe. Utformet som et elghode i naturlig størrelse, sørger Moo Elglampe fra Northern Lighting for at den blir lagt merke til.

Moo lampen kan benyttes både innendørs og som utelampe. Moo Elglampe er utformet med totalt fire lyspærer slik at lyset blir naturlig spredt. To av lyspærene er plassert i elgens hode, mens det er plassert en lyspære i hvert av hornene i elgens gevir.

Elglampen fra Northern Lighting er laget i polyresin og glassfiber som gir et skjermet, gjennomsiktig hvitt lys. Lampens ramme er laget i stål.

Bestill Moo Elglampe hos ScandinavianDesignCenter.no!

moo-elglampe

Inspirasjon fra Hamarøy i Nord-Norge

Moo Elglampe er naturlig nok en etterligning av de klassiske jakttrofeene som man finner på hytter rundt omkring i Norge. Lampen er designet av Trond Svendgård og Ove Rogne som ble inspirert av naturen på Hamarøy der de begge har sommerhus. Her er det helt normalt at elgen tar seg en spasertur igjennom nabolaget.

Moo Elglampe fra Northern Lighting finner du hos ScandinavianDesignCenter.no!

Størrelsen på Moo Elglampe er fullskalert basert på størrelsen på et typisk norsk elghode. Lampen har en høyde på 75 cm og en dybde på 57 cm. Avstanden mellom hornene er på 75 cm.

Elglampe med Glimt i Øyet

Moo Elglampe er laget for å skape et humoristisk uttrykk, og for å få de som ser den til å trekke på smilebåndet.

Designerne selv håper at lampen skal bli et postmoderne jakttrofé som sprer glede og latter blant de som ser den.

Lempen Bestiller du Her!

Annet: