Collage Lampe 450 / 600 – Louis Poulsen

Collage lampe er designet av Louise Campbell og produseres av anerkjente Louis Poulsen som også produserer design av Arne Jacobsen, Verner Panton og Poul Henningsen.

Lampen ble designet i 2009 og er allerede raskt på vei til å bli regnet som en av klassikerne innen lampedesign.

Se Utvalget innen Collage Lamper hos Room21.no!

Hvit Collage

Med sitt spesielle design er Collage en atmosfæreskapende lampe. Lampen består av til sammen 3 lag med laserskåret lampeskjerm i akryl. Hvert av de ulike lagene er utskåret med ulike typer mønster.

De tre lagene med lampeskjerm sørger for å skape en spennende belysning med samspillet av ulike skygger.

Bestill Collage Lampe hos Room21.no!

Louise Campbell sin Collage lampe er populær i bruk både i møte- og konferanserom, restauranter samt som belysning over private middagsbord og oppholdsrom.

Collage Lampe 450 og Collage Lampe 600

Collage lampe finnes i to ulike størrelser med navnene 450 og 600. Dette navnet representerer diameteren på lampen som altså er 45 og 60 cm.

Se Utvalget: Collage 450Collage 600

Collage skaper atmosfære

Det opprinnelige designet på Collage lampen hadde en størrelse på 60 cm og var da rettet mot det profesjonelle markedet. Etter hvert som lampen økte i popularitet ville fler også ha den i sitt hjem, og det ble derfor lansert en mindre versjon på 45 cm.

Begge de to ulike størrelsene finnes i et godt utvalg av farger. Velg mellom Collage Lamper med fargene snøhvit, smoke screen, hvit, militærgrønn, blågrå og rose. Hver av de ulike fargene vil være med på å definere rommets atmosfære. Klikk her for å se bilder og oversikt over fargene!

Collage Lampe Farger

 

Annet: