Arne Jacobsen Lampe – AJ Lamper fra Louis Poulsen

Den klassiske AJ Lampe, designet av Arne Jacobsen ble utviklet som en del av interiøret til Royal SAS Hotell i København. Sammen med Arne Jacobsens Egget og Svanen, har også AJ Lampen endt opp med å bli en klassiker nå over 50 år senere.

AJ Lampen er kjent for sin asymmetriske form som er lett gjenkjennelig og som raskt skiller den fra andre lamper. AJ lampens skjerm er farget hvit innvendig og sørger, sammen med lampens unike form, for at belysningsegenskapene er optimale.

Se Utvalget av Arne Jacobsen AJ Lamper hos Room21.no!

Arne Jacobsen AJ lampe finnes både som vegglampe, gulvlampe og bordlampe. De ulike Arne Jacobsen lampene kommer samtidig i en rekke farger. AJ lampen var først kun ute i et lite utvalg farger, men etter 50 års jubileet ble utvalget utvidet med 5 nye farger tatt fra Arne Jacobsens andre design.

Arne Jacobsen AJ Vegglampe

AJ Vegglampe fra Louis Poulsen har et justerbart armaturhode. Lampens asymmetriske form gir et direkte og retningsbasert lys, noe som gjør at den fungerer godt som en leselampe enten i stuen eller på soverommet.

Lampen og veggfestet er laget i trykksvervet stål mens armen er laget i stål. AJ Lampens skjerm er hvitlakkert på innsiden for å gi et mer behagelig lys

Bestill Arne Jacobsen Vegglampe!

Arne Jacobsen AJ Gulvlampe

AJ Gulvlampe har vippbar lampeskjerm som gir fleksibilitet. Lampen er 130 cm høy. AJ Lampens fot er rund med et elegant utformet hull.

Lampens skjerm er laget i trykksvervet stål, mens lampefoten er laget i støpt sink. Stativet på AJ Gulvlampe er laget i stål.

Bestill Arne Jacobsen AJ Gulvlampe!

Arne Jacobsen AJ Bordlampe

AJ Bordlampe har skjerm som kan vippes. Lampen fungerer godt som en arbeidslampe på et skrivebord, eller som nattbordlampe. Bordlampen har en høyde på 56 cm medregnet lampens armatur. Lampens fot har en dybde på 21,5 cm. Bordlampen av Arne Jacobsen er laget i stål og sink.

Bestill Arne Jaobsen AJ Bordlampe

Annet: