Stumtjener – Stumtjenere i Tre og Metall

En stumtjener benyttes til opphenging av klær. Stumtjeneren befinner seg oftest i yttergangen der man henger opp ytterjakker, men en stumtjener kan også godt benyttes på soverommet til oppheng av morgenkåpe, yttergensere og andre plagg.

En stumtjener lages som oftest i tre, men de er tilgjengelig også i andre materialer som messing og stål. Under finner du 6 stumtjenere i både moderne og tradisjonelle design.

Sticks Stumtjener i Lakkert Stål

Sticks Stumtjener

Sticks stumtjener fra SMD Design er utviklet i lakkert stål. På grunn av den tunge metallfoten er denne stumtjeneren god og stødig. Sticks finnes i to ulike fargevarianter, hvit og grå. Stumtjeneren har en høyde på 190 cm.

Sticks Stumtjener kan bestilles her!

Twig Stumtjener fra A2

A2 Twig Stumtjener

Twig stumtjener fra A2 er laget i malt stål. Kleshengeren er designet av Sara Larsson og har et rent og enkelt design.

Stumtjeneren har en høyde på 178 cm og er utstyrt med 14 grener der man kan henge jakker, vesker og annet. Flere av grenene er utstyrt med hakk som gjør det enklere å henge opp kleshengere og jakker.

Bestill A2 Twig Stumtjener hos Room21.no!

Bill Floor Stumtjener fra Maze

Bill Floor Maze Stumtjener

Bill Floor stumtjener fra Maze er designet av Louise Hederström. Stumtjeneren er laget i metall med knapper i svart eller tre.

Høyden på klesstativet er på 175 cm og er utstyrt med en rekke knagger. Finnes i svart og hvit utgave.

Her Finner du Bill Floor Stumtjener fra Maze!

Kleshengere fra SMD Design

Hayman Big Kleshenger

Denne unike Hayman Big kleshengeren fra SMD Design er designet av Mick Born & Stina Sandwall. Kleshengeren er laget i lakkert aluminium og har en høyde på 191 cm.

Hayman Big Kleshenger finner du hos Room21.no!

Artek 160 Stumtjener i Tre

Artek 160 Stumtjener

160 klesstativ fra Artek er en stumtjener designet av Anna-Maija Jaatinen. Klesstativet er laget i bjørk og er tilgjengelig i sort farge samt naturlig tre.

Artek 160 stumtjener har en høyde på 177 cm og har en rekke kleskroker som går i en spiral oppover stammen. De laveste krokene er ment for barna, mens de lenger oppe kan benyttes av de voksne.

Artek 160 Stumtjener Bestilles Her!

Hay Loop Stand Hall Kleshenger

Hay Kleshenger

Selv om Loop Stand Hall kanskje er mer å regne som et klesstativ enn en stumtjener, var den fortsatt naturlig å ta med på listen.

Hay Loop Stand Hall er tilgjengelig i svart og hvit utgave og har en høyde på 150 cm. Det moderne klesstativet er designet av Leif Jorgensen for Hay.

Bestill Hay sin Loop Stand Hall kleshenger hos Room21.no!

Annet: