String Hylle – String Pocket Hyllesystem

String hylle er et veggmontert hyllesystem designet og utviklet av Nisse Strinning. Den enkle løsningen med justerbare hyller gjør Stringhyllene meget fleksible da de lett kan flyttes opp og ned.

Denne fleksibiliteten er spesielt ideell for de som er glade i og med jevne mellomrom, å gjøre om på interiøret.

Se Utvalget hos Scandinavian Designcenter!

Se Utvalget hos Room21.no!

Eksempel på bruk til Interiør

String hyllene finnes i en rekke farger og tresorter slik at du kan finne noe som passer ditt eksisterende interiør. Hver enkelt String hylle leveres med hylle og stativ i matchende farger.

Bruksområder for String Hylle

Stringhyllene kan benyttes enten som en del av interiøret, eller som en praktisk hylle for CD- eller DVD-samlingen, samt pocketer og bøker.

Svart / Valnøtt Stringhylle til Bøker

Hyllene kan enkelt kombineres og settes sammen både i bredden og i høyden. Dette gjør at du kan bygge ut din String hylle etter hvert som behovet utvider seg.

Bestill String Hylle hos Scandinavian Designcenter!

Se Utvalget av Stringhyller hos Room21.no!

String Hyllene kan kombineres og bygges ut ved behov!

Hver enkelt String hylle leveres med to hyllegavler med en høyd på 50 cm, og tre stykk hyller med en bredde på 60 cm. Dybden på hyllene er på 15 cm. I tillegg til hyllegavl og hylleplater, følger også nødvendige skruer og monteringsanvisninger.

Kobberfarget String Hylle Kjøkken

Det er også mulig å kjøpe String hylle i andre størrelser. Hos Room21.no finner du som eksempel deler til String hylle med dybde på 30 cm, samt gulvbaserte versjoner med høyde på 200 cm. For de dype Stringhyllene finnes også skap og skuffe-enheter som tilbehør.

Se utvalget innen String Hyller hos Room21.no!

Dyp String hylle med skuffer og tilbehør

Annet: