Holmegaard Lykt – Lyslykt fra Holmegård

Design With Light lyktene fra Holmegaard er designet av Maria Berntsen. Lyktene er designet for å pynte opp og skape et fredelig og koselig lys over omgivelsene.

Holmegaard Lykt

Holmegaard lyktene er hovedsakelig ment for innendørs bruk, men kan godt også benyttes ute på dagen så lenge du passer på at lærreimen ikke blir utsatt for regn eller snø.

Bestill Holmegaard Lykt hos ScandinavianDesigncenter.no!

Gjennomsiktig eller Frostet Holmegaard Lykt

DWL Holmegaard Lykt finnes i både gjennomsiktig og frostet glass. Lyktens hull er håndlaget slik at hver og en av dem er unike i formen. Håndtaket til lykten er laget i ekte lær og gir Holmegaard lyslykt et robust skandinavisk uttrykk.

Holmegaard lyslykter finnes i en rekke ulike størrelser. Velg mellom små lykter med en høyde på 16 cm, mellomstore lykter på 24,8 cm eller den store med en høyde på 29 cm. De ulike høydene og størrelsene gir Holmegaard lykten ulike bruksområder.

Se de Ulike Alternativene innen Holmegaard Lykter Her!

Benytt din Holmegaard lykt som borddekor på spisebordet eller stuebordet, pynt opp på gulvet, på terrassen eller i vinduskarmen.

Design With Light fra Holmegård

Design With Light fra Holmegård består i tillegg til lykter også av flere andre lignende produkter. Du vil i denne serien også finne ulike lysestaker og lysfat med tilsvarende lærreim som du finner på Holmegaard lyktene.

I serien finner du også flere små krukker med diameter fra 10 og opp til 16 cm. Glasskrukkene fra Holmegaard er munnblåste.

Se Alle Produktene i Design with Light Serien fra Holmegaard!

Annet: