Hattehylle – 5 Spennende Hattehyller til Entreen

Selv om hatten kanskje ikke er det plagget som blir benyttet mest om dagen, er hattehyllen fortsatt populær. En hattehylle benyttes både til å henge opp klær, og til å ha en hylle der man kan legge fra seg hansker, sykkelhjelm, luer og selvfølgelig hatter.

Bengt Ek Hattehylle

Bengt Ek Design Hattehylle

Bengt Ek Design sin hattehylle er i ask og aluminium. Hyllen har et klassisk preg og kan kombineres med tilhørende Bengt Ek skohylle i samme design.

Bestill Bengt Ek Design Hattehylle hos ScandinavianDesigncenter.no!

Bengt Ek hattehylle finnes også i alternative farger som aluminium/ask og aluminium/hvit.

Se flere fargevalg hos ScandinavianDesigncenter!

Nostalgi Hattehylle fra Essem Design

Nostalgi Hattehylle

Nostalgi hattehylle fra Essem Design ble designet av Gunnar Bolin og har vært på markedet siden 1937. Denne hattehyllen er som navnet tilsier en god klassiker og har flotte, men samtidig enkle detaljer laget i resirkulert aluminium.

Bestill Nostalgi Hattehylle hos Room21.no!

Nostalgi Hattehylle finnes i et stort utvalg av variasjoner. Velg mellom ulike varianter i tre, aluminium eller messing. Hyllens lengde er på 100 cm, men den kan kuttes ned til en ønskelig lengde.

Classic 100 Hattehylle

Classic 100 Hattehylle

Classic 100 er også en hattehylle fra Essem Design. Denne hyllen ble designet av Gunnar Bolin på 50 tallet, og hadde da et nytenkende design med avrundede kanter.

Klikk her for å Bestille Classic 100 Hattehylle fra Essem Design!

Classic 100 er som navnet tilsier, 100 cm lang. Den er laget i stål og har to hyller samt 4 ankerkroker for oppheng av ytterjakker. Classic 100 er tilgjengelig i sort og hvit utgave.

Maze Hat Rack Hattehylle

Maze Hattehylle

Maze hattehylle er laget kobberlegert eller i grå, hvitt eller svart lakkert metall. Hattehyllen har en lengde på 60 cm og er ideell for de mindre entreer.

Se utvalget av Maze Hattehyller hos ScandinavianDesigncenter!

Maze består av en hylle og seks knagger. Hattehyllen er designet av Olof Kolte.

 Stand By Hattehylle fra Lammhults

Stand By Hattehylle

Stand By fra Lammhults er en hattehylle med hylle i frostet glass. Hyllen er utstyrt med 9 knagger i fargene rød, svart eller hvit.

Hyllens gavler er laget i lakkert aluminium og krokene er laget i ABS plast. Hyllens lengde er på 83 cm.

Bestill Stand By Hattehylle fra Lammhults hos ScandinavianDesigncenter!

Annet: