Beach House Sengetøy

Beach House sengetøy er inspirert av det maritime. Nærmere bestemt stranden og solkysten i California.

Stoffet benyttet i Beach House sengetøy er 100 % bomullsjersey og er henholdsvis like mykt mot kroppen som din mykeste t-skjorte.

Beach House Sengetøy

Fargene i sengetøyet fra Beach House er i ulike variasjoner av blå, hvit og grå. Alle dynetrekkene og putetrekkene fra Beach House er strykefrie. Sengetøyet nupper ikke samtidig som det puster meget godt.

Se Utvalget innen Beach House Sengetøy hos Room21.no!

Sengetøyet kan vaskes opp til 60 %, ristes og henges på snora. Da Beach House sengetøy er strykefritt kan du legge det rett på dynen når det er tørt.

Tag Line Sengetøy

Ulike Farger på Sengetøy fra Beach House

Sengetøyet fra Beach House er som nevnt inspirert av det maritime. I utvalget av farger finner du sengetøy i flere ulike blåfarger.

Blant blåfargene tilgjengelig kan du velge mellom Band Bay som er en del av Beach House sin sommerkolleksjon. Band Bay er lyseblå i fargen.

Se de Ulike Fargevalgene fra Beach House hos Room21!

Beach House Sengetøy - Band Bay

Fold Dusk er et sengetøy i en mørkere blåfarge med hvite detaljer og hvit bakside. Fold Dusk er også en del av Beach House sin sommerkolleksjon.

Beach House sitt sengetøy finnes samtidig i variasjonene Fold Coffee/Smoke, Tagline Smoke, Fold Fog, Plain Smoke og Plain White.

Beach House Sengetøy - Fold Fog

Alt av sengetøy fra Beach House selges separat. Sørg derfor for at du får med deg både putevar og dynetrekk når du bestiller!

Klikk Her for å Bestille Beach House Sengetøy!

Annet: