Stingray Stol – Gyngestol fra Fredericia Furniture

Stingray gyngestol minner mye om de gamle klassiske designstolene fra 40 og 50 tallet, men den ble designet så nylig som i 2002, før den ble lansert i 2008.

Stingray stolen er designet av den danske arkitekten Thomas Pedersen og ble laget som en moderne tolkning av den klassiske gyngestolen av Ray & Charles Eames fra 1948.

Stingray Stol Hvit

Bestill Stingray Gyngestol av Thomas Pedersen hos Room21!

Stingray er det engelske navnet på Piggrokke, den store flyndren/fisken som svømmer langs havbunnen. Piggrokken er gjenspeilet i Stingray stolens spesielle form og størrelse. Selv om stolen kan se meget spesiell ut, er det brukervennligheten som har stått i førersetet under arbeidet med designet.

Det store og unike skjellet på Stingray stolen gir stor fleksibilitet. Her kan du både sitte og nesten ligge mens du slapper godt av.

Stingray Gyngestol Svart

Svart eller Hvit Stingray Gyngestol

Stingray gyngestol er tilgjengelig i utgaver i svart og hvit. Stolens skjell, eller sete, er laget i plastikk i tråd med Eames sitt opprinnelige design.

Thomas Pedersen har med sin Stingray Stol vunnet en rekke designpriser. Blant disse er Red Dot Award i 2008 og Den Danske Designpris i 2008/2009 (Kilde)

Stingray gyngestol kan bestilles hos Room21.no. På deres nettsider finner du både den svarte og den hvite utgaven produsert av Fredericia Furniture. På Room21.no finner du også saueskinnet som selges som tilbehør til denne gyngestolen.

Bestill Stingray Stol hos Room21.no!

Stingray Stol Svart

Annet: