Urbania Lyshus – Kähler Urbania Te-Lys Hus

Te-lys husene i Kähler sin Urbania Lyshus serie skaper en koselig og innovativ setting. Urbania lyshus er designet for å gjenspeile et urbant bymiljø en sen vinterkveld. Samtidig som det er mørkt utenfor lyser lyset fra vinduene fra byens hus opp snøen langs gatene.

Se de Ulike Urbania Lyshus hos ScandinavianDesigncenter!

urbania-lyshus

Husene i Urbania Lyshus serien fra Kähler fungerer godt alene, men best når de settes sammen to eller flere til et variert bybilde. Hver av de fem ulike modellene i Urbania serien representerer ulike typer bygninger.

Lyshus i Urbania Serien fra Kähler

De ulike bygningene har varierte høyder og formasjoner for å skape en naturlig variasjon. Blant Kähler Urbania Lyshus finner du et mindre hus, en kirke og et høyhus samt bygninger med navnene Pantheon og Basilika.

Bestill de ulike Urbania Lyshus fra Kähler her!

Høyden på de ulike bygningene er laget slik at de naturlig skaper den høydeforskjellen man finner igjen i bybildet. Høyhuset er det høyeste bygget og har en høyde på 22 cm, mens huset har en høyde på 10,5 cm.

Urbania Lyshus er designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker for Kähler i Danmark. Lyshusene er laget i hvit keramikk som hjelper til med å skape den snøhvite vinternatt stemningen.

Kähler Urbania Lyshus skaper en koselig stemning og er med på å gi en rolig atmosfære i rommet. Lyshusene fungerer godt i vinduet, eller for eksempel på et hjørnebord i stuen. Den store variasjonen i lyset fra bygningenes vinduer skaper et spennende lysbilde fra lyktene.

Besøk ScandinavianDesigncenter.no for å Bestille! 

Annet: