Muuto Dots Knagger – Kreative og Dekorative Knagger

Dots knagger fra Muuto er en serie med større knagger i varierte størrelser og farger. Knaggene er laget for ikke bare å være funksjonelle men også dekorative.

Bestill Muuto Dots Knagger hos Scandinavian Designcenter!

Dots Knagger

Dots knaggene kommer i tre ulike størrelser. Velg mellom liten med en diameter på 9 cm, medium med en diameter på 13 cm og stor med en diameter på hele 17 cm.

Muuto Dots er laget i ask eller eik og kommer i et større utvalg farger. Velg mellom svarte, hvite, grønne, grå, gule, rose, lilla, petroleum, tangerine og naturlig eik. De ulike fargene fungerer godt alene, eller i en miks av Dots knagger i forskjellige farger. Se et større utvalg av Dots knagger her!

Multifunksjonelle Dots Knagger

Knaggene i Muuto Dots serien er designet av Nordmennene Tornøe og Tveit. Knaggene er ment å være multifunksjonelle.

På den ene siden har de avrundede, behandlede kanter slik at de fungerer godt som knagger og er skånsomme mot klesplaggene. På den andre siden er Muuto Dots knagger dekorative, der farge- og størrelsesutvalg åpner for å sette i gang kreativiteten.

Muuto Dots Knagger som Dekor

Knaggene i Muuto Dots serien kan bestilles enkeltvis i de ulike størrelsene. I fargene svart, eik og gul er de også tilgjengelige i gavepakker på 5 knagger som omfatter én stor, én medium og tre små Dots knagger.

Dots Knagger Bestiller du på ScandinavianDesigncenter.no!

Annet: